Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Με το βλέμμα στο… αύριο ο Πανθρακικός

Στην λογική των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ που βγάζουν παίκτες από τα… σπλάχνα τους έχουν αρχίσει να μπαίνουν και οι ελληνικές ομάδες λόγω της δύσκολης οικονομικά εποχής που διανύουμε.

Μια από αυτές είναι και ο Πανθρακικός, ο οποίος μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανεβάσει στην πρώτη ομάδα δύο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Νίκο Σταματέρη και Θανάση Νόβες.
Ο πρώτος είναι γεννηθείς το 1993 και η θέση του είναι δεξί μπακ. Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού του, οι άνθρωποι της ομάδας μιλούν για ένα σκληροτράχηλο παιδί που χρησιμοποιεί πολύ την δύναμη στο παιχνίδι του, ενώ διαθέτει και αρκετά καλή σέντρα.


















Όσον αφορά τον δεύτερο, είναι έναν χρόνο μεγαλύτερος από τον συμπαίκτη του και η βασική του θέση είναι στην άμυνα. Λέμε βασική επειδή παίζει εξίσου καλά σαν αμυντικό χαφ και στην πλάγια γραμμή.  Όλοι στον σύλλογο της Θράκης τον αναφέρουν ως έναν ντελικάτο στόπερ που μπορεί να αφήσει εποχή. Το δυνατό του σημείο το ποδοσφαιρικό μυαλό και η αντίληψη της κίνησης του αντίπαλου παίκτη.


















Αναμφισβήτητα και οι δύο ποδοσφαιριστές διαθέτουν ταλέντο και το μόνο που απομένει είναι να αποδείξουν την αξία τους, όταν τους δοθεί η ευκαιρία.

www.theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου