Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΕΠΕΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Οριστικό: Επεσε ο Ηρακλής, έμεινε ο Αστέρας

Η έφεση που είχε καταθέσει ο Ηρακλής για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής απορρίφθηκε με ψήφους 2-1 από τη Δευτεροβάθμια και ο Αστέρας Τρίπολης παραμένει στη Superleague.

Θυμίζουμε ότι το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο είχε αποφασίσει τον υποβιβασμό του «Γηραιού» για το θέμα της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας, αφαιρώντας του επτά βαθμούς από την τελική κατάταξη, γεγονός που έφερε τους Αρκάδες σε θέση σωτηρίας.

Η έφεση που κατατέθηκε απορρίφθηκε την Τετάρτη (1/6) από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και, έτσι, ο Αστέρας θα αγωνίζεται και του χρόνου στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.
Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη κατατέθηκαν και άλλες τρεις εφέσεις, οι οποίες θα συζητηθούν στο άμεσο μέλλον:

Ήτοι, η έφεση της ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης που αθώωσε τον Αχιλλέα Μπέο, γιατί, αν και τιμωρημένος, είχε μπει στα αποδυτήρια στο παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής των play off.

Η έφεση του Ατρόμητου για την ποινή που του επιβλήθηκε λόγω των επεισοδίων στον τελικό του Κυπέλλου (δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων και πρόστιμο 60 χιλιάδων ευρώ).

Η έφεση του ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης ποινής των τεσσάρων αγωνιστικών που επιβλήθηκαν στον Γκαρσία, υποστηρίζοντας ότι δεν χτύπησε με γροθιά τον Μίτσελ και γι αυτό θα πρέπει να του επιβληθεί μικρότερη ποινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου