Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Αποχώρησε ο Σαββίδης από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ

Θα συνεχίσει σε επαγγελματικές ομάδες

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης, προπονητή της ομάδας Κ17 του "Δικεφάλου, Θόδωρο Σαββίδη, ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη 31 Μαΐου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η αποχώρηση του καταξιωμένου Μακεδόνα τεχνικού από τις υποδομές του «δικεφάλου», ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, καθώς ο ίδιος είχε αναφέρει στο στενό του περιβάλλον την επιθυμία του να συνεχίσει πλέον την καριέρα του σε επαγγελματικές ομάδες, μετά την πολύχρονη πορεία του ως τεχνικός υπεύθυνος στις ακαδημίες.
«Θεωρώ πως η συνεργασία μου με όλο το τεχνικό τιμ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με τον γενικό διευθυντή των τμημάτων υποδομής, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, ήταν άψογη. Επιτύχαμε να βελτιώσουμε την λειτουργία των τμημάτων σε όλα τα επίπεδα, να αναδείξουμε παίκτες, αλλά και να κατακτήσουμε διακρίσεις και υψηλές θέσεις σε όλα τα τμήματα. Είμαι ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα, αλλά και τη συλλογική προσπάθεια των παιδιών και των τεχνικών, καθώς και από την αφοσίωσή τους στον σύλλογο.

Πλέον ήρθε η στιγμή να συνεχίσω την καριέρα μου ως προπονητής σε ανδρικές ομάδες επαγγελματικών σωματείων, αξιοποιώντας την γνώση και την εμπειρία που έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου», δήλωσε στο acadimies.gr, ο Θόδωρος Σαββίδης. «Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου για την άριστη συνεργασία και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η καλή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, δίνοντας παίκτες στην πρώτη ομάδα του συλλόγου», κατέληξε.
Πουρλιοτόπουλος: «Ακόμη καλύτερα την επόμενη χρονιά»

Στο «βελούδινο» διαζύγιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Θόδωρο Σαββίδη, αναφέρθηκε μιλώντας στο acadimies.gr ο γενικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, αλλά και στην φιλοσοφία του συλλόγου στις αναπτυξιακές ηλικίες, υπογραμμίζοντας τα εξής:
 
«Με τον Θόδωρο Σαββίδη, είχαμε μία άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και για έναν ακριβώς χρόνο, από τον περασμένο Ιούνιο όταν και ανακοινώσαμε την πρόσληψή του στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Ο κ. Σαββίδης θα συνεχίσει τις προπονήσεις κανονικά μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, (σ.σ. Σάββατο 4/5) με τον συνεργάτη του, προπονήτή, Αλέξη Τασούλη όταν και τα παιδιά θα πάνε σε διακοπές, για να επανέλθουν στις 15 Ιουλίου για την προετοιμασία της επόμενης σεζόν. Ο ίδιος ο κ. Σαββίδης, ζήτησε να μη συνεχίσει το έργο του στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ,καθώς επιθυμεί να δουλέψει με επαγγελματικές ομάδες ανδρών. Εγώ, προσωπικά, του εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε ό,τι επιλέξει να κάνει και τον ευχαριστώ για την προσφορά του όλον αυτόν τον χρόνο που συνεργαστήκαμε. Το σίγουρο είναι ότι έχουν μπει τα θεμέλια πλέον στην ακαδημία του ΠΑΟΚ και κάθε χρόνο θα πηγαίνουμε καλύτερα».
 
Σε ό,τι αφορά στον… διάδοχο της θέση του τεχνικού διευθυντή, ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ανέφερε: «Δεν έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα. Ενδεχομένως να υπάρξει εσωτερική μετακίνηση, αν δεν βρεθεί ο ιδανικός νέος τεχνικός υπεύθυνος της ακαδημίας».
 
Για τους διαμεσολαβητές νεαρών παικτών που πολιορκούν τα παιδιά του ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ προστατεύει τα παιδιά του, και δεν έχουν ανάγκη κανένα μάνατζερ. Θεωρώ πως έχουμε τους καλύτερους νεαρούς παίκτες της χώρας στα τμήματά μας και τα αξιοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο. Εμείς, ως ΠΑΟΚ, συμβουλεύουμε τα παιδιά μας, αλλά και τους γονείς τους, να έχουν εμπιστοσύνη στους τεχνικούς των ομάδων τους, και να μη παρασύρονται από τις... σειρήνες των μάνατζερ, καθώς δεν έχουν λόγους να το κάνουν. Όταν θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια, και θα έχουν να διαπραγματευτούν οικονομικές συναλλαγές, ας το ξανασκεφτούν. Ως τότε όμως, να συνεχίσουν να δουλεύουν απρόσκοπτα και να μένουν αφοσιωμένοι στον στόχο τους, μέχρι να τον πετύχουν. Ο ΠΑΟΚ θα δώσει ευκαιρίες στα ταλαντούχα παιδιά της ακαδημίας. Είναι στην φιλοσοφία της διοίκησης η ανάδειξη νεαρών παικτών από την ακαδημία μας", κατέληξε.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με το μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Κ17 του "Δικεφάλου" και τεχνικό διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής
Αυτή αναφέρει τα εξής:
"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και τα Τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης ανακοινώνουν το τέλος της συνεργασίας τους με τον κ. Θόδωρο Σαββίδη στον οποίο και εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του".

πηγή acadimies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου