Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Κοινωνική προσφορά από έναν τεράστιο σύνδεσμο

Bayern Fan Club Macedonia Hellas- Thessaloniki
Ο παλαιότερος σύνδεσμος φιλάθλων ξένης ομάδας και ο δημοφιλέστερος της FC Bayern München στην Ελλάδα, συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια παρουσίας, καθώς λειτουργεί από το 1994 αδιαλείπτως. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων της Μπάγερν Μονάχου στην Ελλάδα (FC Bayern Fanclub Macedonia-Greece) με έδρα την Θεσσαλονίκη, μπορεί να είναι ιδιαίτερα περήφανος για την δράση του, αλλά και την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.
Πρόεδρος του Συνδέσμου είναι ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου και σκοπός της δημιουργίας του είναι η εξάπλωση του ονόματος της F.C Bayern στην Ελλάδα.


Με αφορμή το τέλος της αγωνιστική περιόδου, ο Θάνος Γραμμενίδης, Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Bayern Fan Club Macedonia Hellas- Thessaloniki απέστειλε ανοιχτή επιστολή στα μέλη του, ευχόμενος "καλό καλοκαίρι", ενώ δεν παρέλειψε να κάνει απολογισμό των δράσεων και να αναφέρει την νέα κοινωνική δράση που έχει να κάνει με την αιμοδοσία.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Αγαπητά μέλη και φίλοι της Βayern

Σας ευχαριστούμε που παρεβρεθήκατε στις συναντήσεις μας για την αγωνιστική χρονιά που τελείωσε. Με την αγάπη σας για την ομάδα και την στήριξη σας στον σύνδεσμο μας γίναμε όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα φίλων της Μπάγερν Μονάχου. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του συνδέσμου που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και είναι κοντά στον μακροβιότερο σύνδεσμο φίλων ξένης ομάδας. Θα επικοινωνήσουμε με την έναρξη της καινούργιας αθλητικής σαιζόν, και στον τομέα του ποδοσφαίρου αλλά και στον τομέα του μπάσκετ της Bayern, που ήδη ανέβηκε στην Α΄ Κατηγορία.


Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Σύνδεσμός μας θα ιδρύσει Τράπεζα Αίματος (πρώτος συνδεσμικά σε όλη την Ελλάδα), με κύριο σκοπό την ανάπτυξη δεσμών συμπαράστασης μεταξύ των μελών του και την κάλυψη των αναγκών του σε αίμα. Το σημαντικό αυτό ραντεβού μας είναι την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011 στο κέντρο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και ώρες 09:00 έως 11:00. Παράκληση να προσέλθετε ΟΛΟΙ, ακόμη κι αυτοί πού δεν μπορούν να δώσουν αίμα. Γίνεται προσπάθεια και τηλεοπτικής κάλυψης σ’ αυτό το γεγονός, γι’ αυτό ΟΛΟΙ θα προσέλθουμε με την καινούργια μπλούζα-Polo του Συνδέσμου. Θα ακολουθήσει γεύμα συγκέντρωση σε γνωστό εστιατόριο της πόλης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία θα είμαι στην διάθεσή σας.
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.
_____________________________________________
ΘΑΝΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΙΔΗΣ
Γεν. Γραμματέας Συνδέσμου BAYERN
FAN CLUB MACEDONIA HELLAS- THESSALONIKI
Τηλ.: 6944 187168

Για όποιον ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή με τον Σύνδεσμο και τον πρόεδρο
μπορεί να στείλει e-mail στο: achilleas_h@hotmail.com ή να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο: +30 6932 435788

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου