Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Φιλικός αγώνας Δόξας Δράμας με τους Νέους της Δόξας

Μια ντουζίνα γκολ!!

Με μια δωδεκάδα γκολ φιλοδώρησαν οι «μεγάλοι» τους μικρούς και το εσωτερικό φιλικό στο στρατόπεδο της Δόξας τελείωσε με 12-2!

Φυσικά το αποτέλεσμα δεν έχει την παραμικρή αξία καθώς αυτό που προείχε για τον Μιχάλη Γρηγορίου ήταν να κρατήσει σε ετοιμότητα την ομάδα και να δει το αγωνιστικό επίπεδο ετοιμότητας των παικτών του. Ωστόσο παρά το βαρύ σκορ οι παίκτες του Τάσου Λευκόπουλου έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία.
Δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Γρηγορίου ο Γελαδάρης που είχε κάποιο προσωπικό κόλλημα και πήρε άδεια και ο Χλωρός, που έκανε ατομικό πριν το παιχνίδι και από αύριο ξεκινάει κανονικά προπονήσεις, ενώ ο Σερεμέτ αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα των ΤΕΠ.

Πάντως σε μεγάλα κέφια ήταν ο Μάρκο Μαρκόφσκι που μαζί με τον Μπαξεβανίδη και τον Χατζηζήση ήταν οι τρεις που αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι και πέτυχε τα έξι από τα δώδεκα γκολ.


Μπροστά σε πενήντα περίπου φιλάθλους ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκίνησε με Σουλογάννη κάτω από τα δοκάρια και αμυντική τετράδα τους Χατζηζήση-Καρακώστα-Μαραγκό-Μπαξεβανίδη, στο κέντρο οι Σιάκας, Ρούτσης και Μοσχάκης και μπροστά ο Μαρκόφσκι με Τσιμπλίδη και Κάπελ στα άκρα. Στο ημίχρονο αλλάχτηκαν τα δύο στόπερ στην αμυντική διάταξη με τους Πακάλτση (αγωνίστηκε χωρίς κάποιο πρόβλημα)και Βέρτζο (επανήλθε μετά τον χαμό του πατέρα του) να παίρνουν θέση στην ενδεκάδα. Γκοντάλες Λίμα και Ντε Φαρία πήραν τις τρεις θέσεις του κέντρου ενώ μπροστά δίπλα στα άκρα θέση πήραν ο Αλεξάντροβιτς με τον Χατζηπαντελίδη.


Στα άσχημα του παιχνιδιού ήταν η αποχώρηση του Χατζηπαντελίδη κάπου στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου όταν σε μια σέντρα που επεχείρησε ένιωσε ενόχληση στον τετρακέφαλο και αποχώρησε προληπτικά. Αύριο θα κάνει μαγνητική για να υπάρξει σαφή εικόνα του προβλήματος.


Πάντως τα καρδιοσυχνόμετρα που είχαν επάνω τους οι παίκτες έδειξαν ότι είχαν πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς και έτσι αύριο όλοι θα κάνουν αποθεραπεία.

Τα γκολ κατά σειρά πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο οι:

Ρούτσης 1-0

Μοσχάκης 2-0

Μαρκόφσκι 3-0

Δούμπλατζης 3-1

Μαρκόφσκι 4-1

Μαρκόφσκι 5-1 (πέναλτι)

Τσιμπλίδης Ραφαήλ 5-2

Μαρκόφσκι 6-2

Μαρκόφσκι 7-2

Και στο δεύτερο οι:

Αλεξαντόβιτς 8-2

Ρούτσης 9-2

Ντε Φαρία 10-2

Βέρτζος 11-2

Μαρκόφσκι 12-2

Ο Τάσος Λευκόπουλος χρησημοποίσε τους Σέρεμετ (46’ Τιγγιρίδης, 75’ Σουτζόγλου) Κανετίδης Γ. (Χατζηπαντελής) Ράδος (Παναγκασίδης)Μεντικίδης, Στεργιανός , Βασιλειάδης Μιλ. Τσιμπλίδης Ραφ. (Μαναρίδης), Τσάκωνας Αμανατίδης Βασλής Δούμπλατζης (Πεντεζίδης).


Γρηγορίου: Σοβαρό πρόβλημα με τα πλέι οφ!


Για όλα τα θέματα της ...ασπρόμαυρης επικαιρότητας μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Sentra FM της Αθήνας μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Δόξας είπε:
«Είναι σοβαρό το πρόβλημα ως προς τον προγραμματισμό. Δεν ξέρουμε ακριβή ημερομηνία που θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Περιμένουμε. Έχουν γίνει εφέσεις, περιμένουμε να επικυρωθεί η βαθμολογία, να δούμε ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι μας και με πόσους βαθμούς θα μπούμε στα πλέι- οφ».
Για την πορεία της Δόξας Δράμας: «Από την αρχή είχαμε πει με τον πρόεδρο επειδή η περσινή χρονιά ήταν άσχημη να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Δεν ήταν στόχος τα πλέι- οφ. Το κυριότερο ήταν να αποφύγουμε τα πλέι- άουτ. Το καταφέραμε και βλέποντας ότι η ομάδα πάταγε καλά και έχει αναγνωριστεί από όλη την κατηγορία ότι παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, βάλαμε στόχο τα πλέι - οφ και είμαστε δίκαια εκεί».
Για το ρόστερ της ομάδας: «Κάναμε ένα συνδυασμό έμπειρων παικτών και αρκετών νέων και αυτό το εγχείρημα πέτυχε. Είχαμε οικογενειακό κλίμα. Από την πρώτη μέρα δημιουργήσαμε μια οικογένεια, οι παίκτες είχαν διάθεση για δουλειά και έτσι ήρθαν αυτά τα αποτελέσματα».
Για τη διαχείριση των παικτών: «Βάζεις κοινούς κανόνες. Ο καθένας θέλει και ξεχωριστή αντιμετώπιση. Παίζει ρόλο το πόσο θα σεβαστείς τον κάθε ποδοσφαιριστή».
Για την ανταπόκριση των φιλάθλων της Δράμας: «Θεωρώ ότι τα τελευταία 16 χρόνια που η ομάδα ήταν στην αφάνεια, έχει χάσει μια γενιά από φιλάθλους. Αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία φέτος γιατί δεν έγιναν ανοίγματα οικονομικά. Βλέποντας όμως ότι αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο, έχει έρθει κοντά μας ο κόσμος».
Για τον Εθνικό: «Δεν περίμενα ότι θα είχε τέτοια πορεία ώστε να σωθεί την τελευταία στιγμή και να μπει στα πλέι- άουτ. Όμως και πέρσι υπήρχαν προβλήματα”.
Για τις αποφάσεις σχετικά με τις αδειοδοτήσεις: «Φέτος με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί φαίνεται ότι προσπαθούν να βάλουν το μαχαίρι στο κόκαλο. Ελπίζω του χρόνου να μην υπάρχουν αυτά τα προβλήματα».
Καμπάνια της Δόξας για τα play offs ανόδου!
Διαφημιστικό σποτ (τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό) που έχει σαν στόχο να συσπειρώσει τον κόσμο της Δόξας ενόψει της διαδικασίας των πλέι οφ, ετοίμαζε η δραμινή ΠΑΕ. Σε αυτό πρωταγωνίστησαν πέντε παίκτες της ομάδας, οι οποίοι, αφού πρώτα φώναξαν "Δόξα σε γουστάρω", είπαν τις ακόλουθες ατάκες:
Χρήστος Ρούτσης: Είμαστε υπερήφανοι που στηρίξαμε τις προσπάθειές μας σε διαφάνεια και αξιοπιστία.
Τόνι Γκονζάλες: Λέμε όχι σε κάθε μορφή βίας, μέσα κι έξω από τα γήπεδα.
Μάρκο Μαρκόφσκι: Μαζί καταφέραμε πολλά και μπορούμε ακόμα περισσότερα.
Νίκος Τσιμπλίδης: Όλοι μαζί, να κάνουμε τα πλέι οφ γιορτή!
Ντίνο Σέρεμετ: Θα ζήσουμε τον πυρετό της Δόξας, εμείς το πιστεύουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου