Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Φουλάρει για Τζαβέλλα ο Ολυμπιακός

Μία ανάσα από την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα φέρεται να είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στην κορυφή της μετεγγραφικής λίστας τους τον διεθνή αριστερό οπισθοφύλακα, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης Ραούλ Μπράβο από το «λιμάνι».
Ο Τζαβέλλας είναι μόλις 24 ετών, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ δεν θα χρειαστεί και χρόνο προσαρμογής, αφού είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.

Γι’ αυτούς τους λόγους οι πρωταθλητές Ελλάδας, σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθαν σε επικοινωνία με τον ατζέντη του διεθνούς ποδοσφαιριστή χθες αργά το βράδυ και του κατέθεσαν βελτιωμένη πρόταση, σε σχέση με αυτή που του είχαν προτείνει λίγο πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Από τη μεριά του και ο παίκτης φέρεται να είναι θετικός σε ενδεχόμενο επαναπατρισμού, μόλις ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του στη Γερμανία (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης) από τον Πανιώνιο.

Άλλωστε σε συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει στο zougla.gr πριν από τρεις μήνες ο διεθνής αριστερός μπακ είχε χαρακτηρίσει μεγάλη του τιμή το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Προσπάθησε για Τρεζεγκέ ο Ολυμπιακός

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Νταβίντ Τρεζεγκέ επιχείρησε να κάνει ο Ολυμπιακός, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του Γάλλου ποδοσφαιριστή, Αντόνιο Καλιέντο.

Ο άτζεντης του πρώην φορ της Χέρκουλες με δηλώσεις του τόνισε ότι ο πελάτης του είχε δεχτεί πρόταση -και- από τους «ερυθρόλευκους», η οποία ωστόσο δεν τον ενδιέφερε, αφού επιθυμεί να επιστρέψει στην Ιταλία.

«Η Ντιναμό Κιέβου, ο Ολυμπιακός και η ομάδα του Μαραντόνα στο Ντουμπάι (σ.σ. Αλ Γουάσλ) προσπάθησαν να πάρουν τον Νταβίντ. Προτεραιότητά του, όμως, παραμένει η επιστροφή του στην Ιταλία. Για τη Λάτσιο δεν ξέρω, αν και θα ήταν καλή προοπτική. Η Ρώμη θα ήταν ευπρόσδεκτο μέρος για τον πελάτη μου», ήταν τα λόγια του.

πηγή www.zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου