Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Β' Εθνική: Ειδήσεις στα... πεταχτά!


ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Συνάντηση με τον πρόεδρο των "πράσινων", Σωτήρη Μασούρη είχε ο τεχνικός της ομάδας, Αντώνης Μανίκας το πρωί της Παρασκευής. Οι δύο άνδρες συνομίλησαν και προσπάθησαν να βρουν λύση αναφορικά με την απόφαση που έχει πάρει το ποδοσφαιρικό τμήμα για επ' αόριστον αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πάντως, ο Αντώνης Μανίκας έχει δώσει τριήμερο ρεπό στους παίκτες του και ελπίζει τη Δευτέρα η διοίκηση του Θρασύβουλου να δώσει λύση στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Φυλής.
ΟΦΗ: Απαλλάχθηκε η ΠΑΕ ΟΦΗ και ο Νίκος Μαχλάς για δηλώσεις που είχε εις βάρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Συγκεκριμένα, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής αποφάση: Με την υπ΄αριθμ.247/26-05-2011 απόφασή της κηρύσσει μη πειθαρχικά ελεγκτέους την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον πρόεδρό της Ν. Μαχλά για μη ανάκληση δηλώσεων.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Η χρονιά ολοκληρώθηκε την Παρασκευή για τον Εθνικό Αστέρα, καθώς το απόγευμα στην Καισαριανή, έγινε η τελευταία προπόνηση της χρονιάς. Ο Γιάννης Πετράκης έκρινε ότι θα πρέπει να σταματήσουν οι προπονήσεις ώστε στη συνέχεια οι παίκτες να φύγουν για διακοπές. Βέβαια οι εκκρεμότητες είναι ακόμη αρκετές στην ομάδα αλλά όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες η κατάσταση θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει και όλα τα βρουν τον δρόμο τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στον ορίζοντα υπάρχουν αρκετές επαφές από όπου αναμένονται αποτελέσματα που θα κρίνουν καθοριστικά το μέλλον της ομάδας. Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Καισαριανής, με χαλαρούς ρυθμούς, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των παικτών έχουν ολοκληρωθεί και κρίθηκε σκόπιμο στην παρούσα φάση να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα συντήρησης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ:  
Η ΠΑΕ Καλλιθέα σχετικά με τις αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football, που αφορούσαν τις ενστάσεις που είχε κάνει κατά του κύρους των αγώνων ΠΑΕ Πιερικός – ΠΑΕ Ιωνικός και ΠΑΕ Καλλιθέα – ΠΑΕ Ιωνικός θα υποβάλει εφέσεις στην Δευτεροβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Η έφεση που υπέβαλε η ΠΑΕ Ιωνικός μετά την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της Football League για αφαίρεση τριών βαθμών και πρόστιμο 50.000 ευρώ στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα εκδικαστεί την Τετάρτη 1η Ιουνίου και ώρα 16:00 στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.

πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου