Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Superleague K17 ημιτελικοι

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στον τελικό του πρωταθλήματος υποδομής, καθώς επικράτησε με σκορ 2-1 της αντίστοιχης του Ηρακλή, στον δεύτερο ημιτελικό του φάιναλ φορ στο γήπεδο της Λάρισας, όπου διοργανώνεται το Final 4 της Superleague. Στον τελικό οι «ερυθρόλευκοι» του Δημήτρη Τερεζόπουλου θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό και είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 15:00 επίσης στο γήπεδο της Λάρισας «AEL FC ARENA».
Ανώτερος ο Ολυμπιακός από τους «κυανόλευκους» σε όλη την διάρκεια του αγώνα πέτυχε δύο γκολ από στημένες φάσεις, ενώ είχε κι ένα δοκάρι και αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Ο Ηρακλής, από την άλλη ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα, όταν στο 84΄ αποβλήθηκε ο Τσιλιανίδης για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο. Επίσης, οι Θεσσαλονικείς διαμαρτυρήθηκαν για ακυρωθέν γκολ στο 87', όταν μετά από στημένη φάση, ο Χαϊτίδης με κοντινή κεφαλιά πήγε να κάνει το 2-2. Όμως, ο διαιτητής έδωσε σέντρα, και ο επόπτης Λάκης σωστά υπέδειξε επιθετικό φάουλ ακύρωσε το γκολ.
Το ματς άρχισε στις 16.30, λόγω της παράτασης στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου με 2-1. Στο αγωνιστικό μέρος ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 28' με τον Λυκογιάννη, ισοφάρισε στο 37' ο Ιορδανίδης για τον Ηρακλή, αλλά στο 42' ο Βουτσιώτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ        2
ΗΡΑΚΛΗΣ     1
Σκόρερ: 29΄ Λυκογιάννης, 42΄ Βουτσιώτης, - 38΄ Ιορδανίδης
Κόκκινη: 86΄ Τσιλιανίδης
Κίτρινες κάρτες είδαν για τον Ολυμπιακό οι Μουσκάι (24΄) και Γκίνο 83΄, ενώ από τον Ηρακλή οι Πόπτσης, 26΄ και Ποζίδης 63΄
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Δ. Τερεζόπουλος), Πάντος, Μουσκάϊ, Σωτηράκος, Μπαντουνάς, Παπαδιώτης, Κρητικός (90΄ Γεωργιάδης), Διβανές (81' Κατσούλης), Γιαννόπουλος (71' Γκόγκιτς), Ιωαννίδης (76' Βέργος), Βουτσιώτης (66' Γκίνο), Λυκογιάννης.
ΗΡΑΚΛΗΣ: (Κ. Φούντας), Παπαδόπουλος, Κουλιούδης (72' Τριανταφυλλίδης), Ποζίδης, Ηρακλής (87' Χαϊτίδης), Κέρλ (46' Χατζής), Πόπτσης, Ιορδανίδης (80' Σταμάτης), Μικρός, Μαυρίδης, Τσιλιανίδης, Κρυστάλλης.

Οι ομάδες Κ17 του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, στην ημιτελική φάση της 3ης διοργάνωση της κατηγορίας που επιμελήθηκε άψογα η διοργανώτρια αρχή Superleague, διασταύρωσαν τα ξίφη τους και παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, διαφήμιση για τo ποδόσφαιρο, διεκδίκησαν με περίσσιο ζήλο τη νίκη.
Το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια έληξε 1-1. Το σκορ άνοιξε για τον Παναθηναϊκό ο Μουζακίτης και ισοφάρισε ο στο 11΄ ο Ανδριόπουλος. Στην συνέχεια το σκορ δεν άλλαξε και μοιραία οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των νεαρών του ΠΑΟΚ, οι «πράσινοι» τελικά αναδείχτηκαν νικητές. Η ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου διπλασίασε τα τέρματά της στο τέταρτο λεπτό της έναρξης του ημιχρόνου με τον Μαραθιανό, και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Πρωταθλήματος (Κυριακή, 8/6 15.00).
ΠΑΟΚ            1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   2
Σκόρερ: 15΄Ανδριόπουλος, - 11΄ Μουζακίτης
Κίτρινες κάρτες για τον ΠΑΟΚ είδαν οι Πολύζος (111΄), Ιντζίδης (112΄), Πόποβιτς Κωνσταντινίδης (120΄), ενώ για τον Παναθηναϊκό ο Μουζακίτης (108΄).
ΠΑΟΚ: (Θ. Σαββίδης), Στρέζος, Κρινίτσας, Πόποβιτς, Πολύζος (115΄ Καρατζάογλου), Ταουσιάνης (60' Παπαδόπουλος Β.), Ανδριόπουλος (84΄ Σαββίδης), Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Δουρμούσης (60' Αγγελίδης), Παπαδόπουλος Δ.Χ (60' Καραμπάς), Ιντζίδης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: (Β. Σάμιος), Αναγνωστόπουλος, Φαφούτης, Βόσδου, Καστράτι, Ρισβάνης, Ανδρεόπουλος, Μουζακίτης, Δώνης (73΄ Υμεράι), Γιαννιτσάνης (114΄ Παρτάλης), Σταματάκης (79΄ Ελ Γκαμάλ), Νταγκράς (66' Μαραθιανός)
Επιμέλεια: Δώρα Ιωακειμίδου
ΠΗΓΗ www.acadimies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου